Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Radu Gheorghiță

Profesor Radu Gheorghiță este specializat în studiul Noului și Vechiului Testament dar și a Bibliei în limba ebraică și greacă. El este în prezent profesor asociat de studii biblice.
Dr. Gheorghita este originar din România și este masterand în știință la Universitatea din Cluj.
De asemenea, este masterand și la Trinity Evangelical Divinity School, în Deerfield, Illinois și doctor în filosofie la Universitatea din Cambridge, Anglia.
După aceste pelerinaje în lume, dr. Radu Gheorghiță s-a întors la Institutul Biblic din Oradea.
Specializat în studiul Scripturii din limba ebraică și greacă, el are un interes deosebit pentru memorarea Scripturii atât în limba engleză cât și limbile originale. (este capabil să recite cărti întregi din Noul Testament, inclusiv 1 Timotei și Apocalipsa.)
Dr. Gheorghiță este, de asemenea, un muzician talentat și este pasionat de chitară și orgă. El și soția lui, Liz, au cinci copii.

×
Tedd Tripp

Tedd Tripp este președinte al Shepherding the Heart Ministries. Materialele dezvoltate și prezentate de Tedd ajută oamenii lui Dumnezeu să găsească speranța ce vine din evanghelie printre multele atitudini și gânduri pe care le experimentează inima. Tedd este cunoscut în întreaga lume pentru cartea bestseller în domeniul creșterii copiiilor, Păstorind o inimă de copil și vorbitor pentru Shepherding a Child’s Heart Ministries. A mai scris, printre altele, împreună cu soția lui Margy, cartea Modelând o inimă de copil.

Tedd este pastor emeritus al bisericii Grace Fellowship în Hazelton, Pennsylvania, unde a lucrat între 1980 și 2012. Este căsătorit din 1968 cu Margy, și împreună au trei copii și nouă nepoți. A urmat studiile universitare la Geneva College, urmate de studii postuniversitare la Philadelphia Theological Seminary și studii doctorale la Western Thelogical Seminary.

×
Margy Tripp

Margy s-a născut în 1945 și a crescut în casa unui pastor în partea de vest a statului Pennsylvania. A urmat studiile universitare la Nyack Missionary College, și s-a căsătorit cu Tedd Tripp în 1968. Împreună au trei doi băieți și o fată, trei nepoate și șase nepoți.

În perioada anilor 70, Margy și Tedd au primit în casa lor mulți oameni, atât cupluri căsătorite cât și oameni necăsătoriți, care încercau să se regăsească. Au avut multe oportunități de a prezenta evanghelia în acel context, dar, pe departe, scopul măreț al lui Dumnezeu era să le arate păcătoșenia și nevoia lor de a trăi în lumina harului Lui măreț.

Margy și Tedd au fondat în 1979 Immanuel Christian School. Margy a avut diverse roluri în această școală, printre care a fost directorul școlii timp de 17 ani. În prezent ea călătorește împreună cu soțul ei pentru organizația Shepherding the Heart Ministry, ține studii biblice și consiliază oamenii la biserica Grace Fellowship.

×