INVITAT

tedd-tripp_photo6

Tedd Tripp

Tedd Tripp este președinte al Shepherding the Heart Ministries. Materialele dezvoltate și prezentate de Tedd ajută oamenii lui Dumnezeu să găsească speranța ce vine din evanghelie printre multele atitudini și gânduri pe care le experimentează inima. Tedd este cunoscut în întreaga lume pentru cartea bestseller în domeniul creșterii copiiilor, Păstorind o inimă de copil și vorbitor pentru Shepherding a Child’s Heart Ministries. A mai scris, printre altele, împreună cu soția lui Margy, cartea Modelând o inimă de copil.

Tedd este pastor emeritus al bisericii Grace Fellowship în Hazelton, Pennsylvania, unde a lucrat între 1980 și 2012. Este căsătorit din 1968 cu Margy, și împreună au trei copii și nouă nepoți. A urmat studiile universitare la Geneva College, urmate de studii postuniversitare la Philadelphia Theological Seminary și studii doctorale la Western Thelogical Seminary.

VERTICAL

În ultimii ani, orașul București a cunoscut câteva șocuri majore, atât în viața socială cât și în cea politică. Datorită gândirii relative cu care ne confruntăm, în fiecare zi descoperim erori atât în viața personală cât și în viața publică, colectivă, ce ajung să creioneze o societate centrată mai mult pe individ decât pe comunitate.

Într-un astfel de context, comunitatea creștină evanghelică își propune să organizeze o serie de conferințe și evenimente sub egida VERTICAL, unde ne dorim ca împreună să descoperim ce înseamnă să gândești și să trăiești vertical. În acest cadru, vom căuta răspunsuri la întrebările legate de viață și credință, și vom încerca să dezvoltăm o cultură ce are în centrul ei ADEVĂRUL ABSOLUT – DUMNEZEU. Prezența acestui adevăr în viața românilor, a fost subliniat de ultimul recensământ oficial, unde peste 98% din populația României s-au declarat a fi creștini. Credem că împreună, studiind acest Adevăr și lăsându-L totodată să modeleze viața noastră, vom deveni oameni caracterizați de o gândire și o trăire verticală, așa încât orașul nostru să fie transformat și revitalizat în ceea ce privește credința și trăirea creștină.

VALORI

imagine-mica-valori_06

PROIECTE SOCIALE

proiecte_03

Anul acesta, Vertical te invită să fii si tu parte din proiectul “Bucurie la Cutie” și să împachetezi frumos o cutie de cadouri pentru un copil dintr-o familie defavorizată.

dragoste-in-actiune_03

„Căci am fost flămând şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin şi M-aţi primit, am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeti..”

adopta-un-copil-blue

Copiii din zona de Sud a țării și familiile din care fac parte vor avea oportunitatea să fie adoptați la distanță de o altă familie dornică să fie o binecuvântare.

DEBUTURI

  Traducerea Bibliei - varianta Cornilescu revizuita

  Cartea "Apologetica în jurul mesei"

  Album Alin și Emima Timofte - Farmec de Crăciun

Iubeste-bucurestiul

Plecând de la cunoscutul principiu „Dăruind vei dobândi”, un grup de oameni din
mai multe biserici din București care cred în mesajul și speranța Evangheliei lui Hristos am hotărât ca prin gesturi simple și
sincere să aducem o „plus valoare” în viața orașului și a semenilor noștri.

 • “The purpose for your authority in the lives of your children is not to hold them under your power, but to empower them to be self-controlled people living freely under the authority of God.”

  Tedd Tripp
 • “Scopul autorității tale în viața copiilor tăi nu este să îi ții sub controlul tău, ci să îi împuternicești să fie oameni auto-controlați, care să trăiască liberi sub autoritatea lui Dumnezeu.”  

  Tedd Tripp

CONTACTEAZĂ-NE

SOCIAL MEDIA